Vicdanımın Sesi

Sebil fikirler görüşler paylaşımlar…

Kulüpler Birliği Arsızlıkta Sınır Tanımıyor!

Kulüpler Birliği Vakfı, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa’da yapılması düşünülen değişikliklerin bir an önce sonuçlandırılmasını istemiş.

Şu fotoğrafa bir bakar mısınız?

Ortada, en gözde yöneticisi şike suçlamasıyla tutuklu bulunan (Serdal Adalı – En son Yıldırım Demirören ‘e kırgınlığını işitmiştik kendisinin, ‘’neden beni savunmuyorsunuz, yalnız bırakıyorsunuz’’ gibisinden. Belki de aba altından sopa gösteriyordu başkanına…) Yıldırım Demirören. (Kulüpler Birliği Başkanı olarak aynı koltukta birkaç ay evvel de Aziz Yıldırım bizzat oturuyordu, cezaevinden ‘’ben yanarsam sizi de yakarım’’ mukabilinden tehditler savuran…)

Yanda, şike-teşvik davası sebebiyle gözaltına alınmış, bir dönem kendisine yurtdışı çıkış yasağı konmuş bir başka başkan; Sadri Şener.

Daha bir yanda ise bu kez Kulüpler Birliği Onursal Başkanı olan, aynı zamanda başkanı olduğu Gençlerbirliği’nin sezonların ilk yarılarında çok puan toplayıp ne hikmetse ikinci yarılarında ‘’anlamsız’’ puanlar kaybetmesiyle meşhur İlhan Cavcav…

Bu saygıdeğer insanlar şimdi yeni bir kanun teklifi hazırladılar ve meclise sundular. Bunların lobi gücünden ve arkasındaki taraftar güruhundan çekinen partiler de alelacele kamu vicdanını ve adalet dengesini hiçe sayıp yasayı aynen kabul ettiler… Ancaaakk…!

Ne zamandır bir suçun zanlıları ve o zanlılar ile göbek bağı bulunanlar cüretkârlıkta sınır tanımaz hale gelip, ‘’şike yasasındaki değişikliklerden rahatsızım’’ diyen bir Cumhurbaşkanı’na karşı gövde gösterisi fotoğrafları çektirme, ‘’değişikliklerin bir an önce sonuçlandırılmasını’’ dikte etme küstahlığına eriştiler?

Akılların alması mümkün değil gerçekten…
Cüneyt Çatıkkaş 01/12/2011 www.vicdaniminsesi.wordpress.com

Yorum bırakın

Information

This entry was posted on 01 Aralık 2011 by in Gündeme Dair and tagged , , , , , , , , .